#mijnhuisismijnverhaal

Hoeveel jaar garantie zit er op schilderwerk? 

De schildersbedrijven van OnderhoudNL Garantie bieden minimaal twee jaar garantie op het schilderwerk buiten en vier jaar op het schilderwerk binnen. Dit is overigens afhankelijk van het gebruikte verfsysteem en het aantal aangebrachte lagen. In onze algemene voorwaarden staat een volledig overzicht, of vraag er naar bij een bedrijf in de buurt.

Garantie glaszetten

Bij glaszetten garandeert het bedrijf van OnderhoudNL Garantie dat het isolerende dubbelglas wordt geplaatst volgens de van toepassing zijnde normen en praktijkrichtlijnen. Onverminderd de door de fabrikant gegeven garantie op het isolerende dubbelglas, garandeert dat het OnderhoudNL Garantie-bedrijf gedurende een periode van vijf jaar na plaatsing van het glas geen vermindering van doorzicht door stofaanslag of condensatie tussen de bladen van geplaatst isolerend dubbelglas zal ontstaan.

 

U kunt zelf de garantie met vijf jaar verlengen door het geplaatste isolerend dubbelglas in het vijfde jaar na plaatsing te laten inspecteren door hetzelfde OnderhoudNL Garantie-bedrijf, waarna het onderhoudsbedrijf of de glaszetter het eventueel aanbevolen onderhoud moet uitvoeren.

 

Wat valt buiten de garantie?

·      mechanische breuk

·      thermische breuk

·      condensvorming aan de kamer- of buitenzijde van de ruit

 

Vind een schildersbedrijf in de buurt